Nieuw Qbic in beeld bij CNN

Nieuw Qbic in beeld bij CNN

Qbic Hotels Amsterdam heeft haar eerste gasten ontvangen. Dat is niet geheel onopgemerkt verlopen. Tv-gigant CNN was op de debuutdag aanwezig en filmde de reacties van de eerste hotelgasten. Binnenkort zijn de reacties te zien in maar liefst 700 miljoen huishoudens.

Een geweldige pr-stunt, zo kan de aanwezigheid van CNN in het nieuwe Qbic in het WTC in Amsterdam worden genoemd. De Amerikaanse nieuwszender bereikt 700 miljoen huishoudens in het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa en Latijns-Amerika. De uitzending waarin de reacties van de eerste gasten is te zien, is 14 juli.

Qbic Hotels Amsterdam heeft 1 juli officieel haar eerste gasten ontvangen, nadat de opening iets was vertraagd vanwege douane-perikelen. Het nieuwe hotelconcept van Paul Rinkens bestaat uit een compacte unit met een kwaliteitsbed, douche en toilet, draadloos internet en flatscreen. ‘Hip, praktisch, goedkoop en erotisch’, zo omschrijft Rinkens het opvallende concept.

Rinkens heeft grote plannen met zijn concept. Binnen drie jaar moeten er 1.500 kamers zijn in vijftien Europese landen. Hij denkt onder andere aan Londen, Barcelona en Rome. Dichter bij huis zijn de plannen concreter. Qbic Maastricht volgt nog dit jaar, gevolgd door Antwerpen.

Zie ook:

Douane houdt units van Qbic tegen