Hotelconcept Yotel naar Nederland

Hotelconcept Yotel naar Nederland

De nieuwe revolutionaire hotelketen Yotel komt naar Nederland. Dat laat marketingdirecteur Jo Berrington van Yotel vanuit Londen exclusief weten aan de internetredactie van Misset Horeca.

Berrington meldt dat er met de betrokken partijen een overeenkomst is, maar dat nog een paar handtekeningen ontbreken. Hij verwacht binnen enkele weken meer te kunnen melden.

Yotel is een nieuw, verrassend hotelconcept. Het hotel werkt met compacte cabines waarin de hotelgast in een zeer kleine ruimte van alle gemakken wordt voorzien. Het gaat om cabines die nog kleiner zijn dan het onlangs in het WTC Amsterdam geïntroduceerde Qbic.

Schiphol lijkt de meest logische plaats voor een vestiging van Yotel. Temeer omdat een week geleden een vestiging is geopend op Londen Gatwick Airport. Yotel richt zich hierbij op passagiers die een lange overstaptijd hebben of die een onverwachte vertraging hebben.

Het designhotel in Groot-Brittannië is gevestigd aan de zuidelijke terminal op het vliegveld. Het hotel telt 46 strak ingerichte kamers van tien vierkante meter met allerlei faciliteiten zoals breedbeeld tv en draadloos internet.

Bekijk hier de ‘sneak preview’ van Yotel

Zie ook:

Nieuw Qbic in beeld bij CNN