Ruud Baljé voorzitter van nieuwe vereniging contractcateraars

Ruud Baljé voorzitter van nieuwe vereniging contractcateraars

Ruud Baljé wordt de voorzitter van de nieuwe branchevereniging voor contractcateraars, de VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars). Elf of ...

De  VOCC wordt opgericht door drie contractcateraars: Peter van Ee (Leo op het Werk!), Rijnie Trip Jonkman (Van Lier Bedrijfscatering) en Peter Derix (PDX Services). Deze ondernemers willen dat meer contractcateraars met elkaar gaan samenwerken. Een van de doelstellingen is het vergroten van de inspraak en het behartigen van het belang van kleine en middelgrote cateraars bij cao onderhandelingen.

De namen van de leden van de nieuwe organisatie zullen na 1 juli bekend gemaakt worden als de officiële oprichting een feit is. De bedrijven van de drie initiatiefnemers behoren tot de leden. Peter van Ee laat weten blij te zijn met Ruud Baljé als nieuwe voorzitter. Baljé was in het verleden als directeur marketing werkzaam bij een grote contractcateraar. De laatste jaren hield hij zich bezig met zijn eigen communicatiebureau, H2X Communicatiemakers. Ook is hij jurylid voor de Misset Catering Awards.