Ook Floor Bazuin genomineerd voor Misset Catering Awards

Ook Floor Bazuin genomineerd voor Misset Catering Awards

De jury van de Misset Catering Awards is momenteel druk bezig met het afleggen van bezoeken aan 18 genomineerde inzendingen. Deze kwamen naar voren uit ...

Floor Bazuin operationeel manager Hutten Hospitality Services bij Microsoft en regionaal coördinator planning en vervanging, is een van de 18 genomineerden. Ze is genomineerd in de categorie Beste gastvrijheidsmedewerker. Door een misverstand is haar naam in Misset Catering 5 niet vermeld.

De andere genomineerden in de categorie Beste gastvrijheidsmedewerker zijn Lodewijk Belles, werkzaam bij &CO en Carla Singoastro, werkzaam in het lunchcafé van Unicef in Den Haag, geëxploiteerd door Leo op het werk!

De zes Misset Catering Awards, ofwel de Oscars voor de catering, worden op donderdag 13 november vanaf 19.00 uur tijdens een feestelijk en spannend event uitgereikt. Martine Zuil en Froukje de Both nemen de presentatie voor hun rekening. Het festijn vindt plaats bij Inn Style in Maarssen. Aanmelden is mogelijk op Missetcateringawards.nl.

De jury

De jury van de Misset Catering Awards bestaat uit de volgende personen:

Beste manager bedrijfscatering: Ruud Baljé (H2X Communicatiemakers) en Hayk Simons (HTC Advies).

Beste manager zorgcatering: Bas van der Graaff (voormalig hoofd voeding en thans lid cliëntenraad Maasstad Ziekenhuis) en Anja van Rijswijk (LOC zeggenschap in zorg)

Beste party- en eventcateringbedrijf: Leon Kruitwagen (Genootschap van Eventmanagers), Milo Berlijn en Michael Bunink (beiden Trainmark)

Beste manager onderwijscatering: Wim van der Meer (Sense FM) en Menno Oldenhof (Lid Centrale Medezeggenschapsraad Hogeschool van Amsterdam)

Meest Innovatieve Concept: Ruud Baljé en Jaap de Graaf (Misset Catering)

Beste gastvrijheidsmedewerker: Milo Berlijn en Michael Bunink