Rob Geus start wél eigen tent

Rob Geus start wél eigen tent

Smaakpolitieman Rob Geus opent eind augustus zijn eigen pannenkoekenrestaurant in Maastricht. De vrouw van de Rotterdammer onthulde in maart al dat Geus ...

Rotterdammer Rob Geus (38) en zakenpartner René Wijnen beginnen hun pannenkoekenrestaurant op de Markt in Maastricht. Ze hebben daar een pand met een gewelfkelder eronder tot hun beschikking.

Droomrestaurant

Geus zegt in de Telegraaf: ‘Ik droom al tijden over een restaurant waarin drie elementen de boventoon voeren. Beleving, ontspanning en magie. De ruimte onder het restaurant wordt omgevormd tot een schatkamer en krijgt een draak achter tralies.

De open keuken moet zorgen voor de beleving. Rob Geus wil zo tevens laten zien dat hij niets te verbergen heeft op gebied van keukenhygiëne.

Schoon

Bij de personeelsselectie hamert Geus extra op het belang van een goede hygiëne. Hij heeft tenslotte een reputatie hoog te houden. Een restaurantmanager is al aangesteld. Geus heeft deze week gesprekken met diverse sollicitanten, waaronder een eventuele chef-kok.

Naast pannenkoeken gaat het restaurant ook een kleine kaart voeren. De eetgelegenheid opent op 26 augustus. Vanwege de afstand tussen woonplaats Rotterdam en Maastricht zal Geus niet dagelijks aanwezig zijn in zijn eigen restaurant.

Liegen

Geus verontschuldigt zich in De Telegraaf voor zijn ontkenning in maart van dit jaar. ‘Liegen past niet bij me. Maar toen Miranda (zijn vrouw –red) zich had versproken, was het echt nog te vroeg om al iets over het restaurant te verklappen.’