Enorm groot boek voor 't Schulten Hues

Enorm groot boek voor 't Schulten Hues

Chef-kok Peter Gast van 't Schulten Hues heeft een nieuw boek geschreven. Het gaat om een boek van 0,5 bij 0,7 meter. De presentatie van het boek vindt plaats met behulp van diverse bevriende topkoks.

Op zondag 17 oktober wordt Portfolio XL gepresenteerd. Het gaat om een boek met een beperkte oplage en het bijzondere formaat van 0,5 bij 0,7 meter. De inhoud van het boek houdt Peter Gast nog geheim.

De presentatie van het boek vindt plaats bij designmeubelleverancier CILO in Zutphen. Daarbij wordt een achtgangenmenu geserveerd waarbij elke gastkok een gang voor zijn rekening neemt.

Deelnemende restaurants zijn onder andere het Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk, Niven Kunz van het gelijknamige restaurant in Rijswijk en Thorvald de Winter van Apicius in Bakkum. Tussen de gangen door is er aandacht voor fashion, interieur en design.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.