Opening McDonald's: menu's voor opvangcentrum

Opening McDonald's: menu's voor opvangcentrum

McDonald's heeft een nieuw restaurant geopend in Nijkerk. Om de opening van de 235e Nederlandse vestiging - die eind juli plaatsvond - luister bij te zetten, schonk de fastfoodgigant honderd menu's aan opvang- en begeleidingscentrum 's Heeren Loo.

De officiële opening van het Nijkerkse restaurant op dinsdag 30 juli en de daarmee gepaard gaande gift van honderd menu’s, wordt gemeld door NijkerkNieuws.nl. De formaliteiten vonden plaats in het bijzijn van wethouder René Windhouwer.

Iets terugdoen voor de maatschappij

Franchisenemer Anke Gerrits overhandigde het cadeau symbolisch aan de wethouder. ‘Wij doen graag iets terug voor de maatschappij waar wij deel van uitmaken’, zo wordt zij geciteerd in het artikel.

De gift wordt door de gemeente verdeeld onder de drie locaties van opvang- en begeleidingscentrum ’s Heeren Loo.

Jo Sempels

NijkerkNieuws citeert ook algemeen directeur Jo Sempels van McDonald’s Nederland. Hij laat weten trots te zijn op de opening van het 235e restaurant en blij te zijn met het resultaat.

De locatie heeft volgens Sempels de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals led-verlichting, low oil volume friteuses en watervrije urinoirs die elk goed zijn voor 115.000 liter waterbesparing per jaar.’

Het nieuwe restaurant levert honderd arbeidsplaatsen op in Nijkerk en omgeving.