Nieuwe topmanagers bij horeca top 100 bedrijven

Nieuwe topmanagers bij horeca top 100 bedrijven

Vier nieuwe namen van topmannen komen we tegen In de editie van 2015 van de top 100 van grootste merken en bedrijven. Bij Landal, de Efteling, Starwood, Figi en TVHG zijn wisselingen van de wacht geweest. Verder begroeten we nieuwe gezichten onder de vier nieuwkomers.

Bij Figi in Zeist  trad Theo Ruijs per 1 juli terug uit de directie van de bv. Anita Broezaard nam zijn plaats in. Er is nu nog één van de drie broers Ruijs, Jos, actief als directeur.  In 2012 verliet Gerard al de directie.

Landal
Bij Landal is sinds 1 januari 2015 een nieuw commercieel directeur actief: Erik van Essen . Bas Hoogland verliet na achttien jaar het vertrouwde nest.
Starwood ging verder zonder de Nederlandse ceo Frits van Paasschen. Area general manager Benelux is Kurt Renold.

TVHG
CEO Albert Roebersen is inmiddels vertrokken bij The Vincent Hotel Group. Wie hem opvolgt, is ons nog niet bekend. Assetmanager Henk Appeldoorn vulde dit jaar onze vragenlijst voor de top 100 in. Fons Jurgens is sinds vorig jaar voorzitter van de raad van bestuur van De Efteling.

Nieuwkomers
Nog meer nieuwe gezichten begroeten we bij de vier nieuwkomers in de lijst: Jim en Michelle Xu van Vandaag, Bas Hollenberg en Arjen Rusticus van de Walrus, Lucas Drewes bij Danzep en directeur leisure Robert Visser van Albron.

» Bekijk hier de ranglijst Horeca Top 100 2015