Minibar vol fashion in Antwerps hotel

Minibar vol fashion in Antwerps hotel

Het Banks Boutique Hotel in Antwerpen verrast haar vrouwelijke gasten sinds kort met een minibar vol fashion. De Mini Fashion Bar wordt door kledingketen Pimkie gevuld en is standaard uitgerust met kledingstukken die passen bij het weer en de locatie.

Gasten van het Banks Boutique Hotel vinden de Mini Fashion Bar in de kledingkast op hun kamer, meldt Retail Direct op 11 juni. Iedere bezoeker mag volop tussen de spullen snuffelen en items passen. Als de juiste maat er niet bijzit, kan die aan de conciërge van het hotel gevraagd worden.

Het aanbod van de Mini Fashion Bar wordt voortdurend aangepast aan de weersomstandigheden, bijvoorbeeld met regenjassen of zonnebrillen. De gast die iets naar haar smaak vindt, kan het kledingstuk meteen aantrekken. Bij het uitchecken uit het hotel wordt ook direct de betaling van het kledingstuk geregeld.

Franse kledingketen
Pimkie is een van origine Franse kledingketen met relatief goedkope stukken die zich vooral richt op de jonge vrouw. De keten heeft ook plannen om Mini Fashion Bars te openen in hotels in Milaan, Barcelona, Berlijn en Parijs.