La Bergère Group wil uitbreiden

La Bergère Group wil uitbreiden
Rino Soeters

De La Bergère Group, de collectie hotels van Rino Soeters, wil uitbreiden. Pas twee maanden geleden opende het nieuwste hotel, Kaboom in Maastricht. Nu denkt Soeters alweer aan de volgende stappen, in zowel Maastricht als Amsterdam.

Zelfs dat net geopende hotel wil hij al groter maken. Nu huizen de 63 kamers van Kaboom in vijf panden, hij wil graag twee aangrenzende panden erbij trekken.

Het vastgoed is in handen van de broers Maes, met wie Soeters een goede relatie heeft en die open staan voor zijn uitbreidingsplannen. De broers zijn ook deels vastgoedeigenaar van Townhouse hotel van La Bergère Group, al zit Soeters daar ook voor een deel met privégeld in.

En ook dat hotel wil hij uitbreiden. Niet alleen in ruimte, Soeters wil binnen Townhouse een tweede concept opzetten. In Maastricht mogen nauwelijks nieuwe hotels bijgebouwd worden, maar uitbreiden van bestaande hotels is wel mogelijk.

In Amsterdam, waar La Bergère Group een Qbic hotel heeft, wordt actief gezocht naar een tweede locatie. Welk concept daar zou moeten komen, houdt Soeters nog even voor zich.

In Misset Horeca 16, die verschijnt op 18 september, een uitgebreid artikel over Kaboom.