De Bokkepruik en De Tuinkamer ontvangen titel Table Distinguée

De Bokkepruik en De Tuinkamer ontvangen titel Table Distinguée

Logis Hotels heeft aan maar liefst 60 toprestaurants - waaronder 10 nieuwe chefs - de titel Table Distinguée toegekend. Restaurant De Bokkepruik en De Tuinkamer ontvangen in Nederland de titel. Daarnaast zijn 19 restaurants in de prijzen gevallen in de nieuwe categorie Vier Stoofpotjes, een onderscheiding voor opkomend culinair toptalent.

Onder leiding van Gillles Goujon, een gerenommeerde Franse chef-kok met maar liefst drie Michelinsterren op zijn naam en lid van de gerenommeerde Meilleurs Ouvriers de France, heeft een team van culinaire journalisten de gastronomische kwaliteit van het internationale Logis Hotels netwerk beoordeeld.

Nederlandse restaurants

Ook de Nederlandse Logis Hotels werden onderscheiden op culinair gebied. Logis Hotel Restaurant De Bokkepruik en Logis Restaurant-Hotel De Tuinkamer prolongeerden de titel Table Distinguée. 'Een fantastische bevestiging van ons streven om onze hotel- en restaurantgasten kennis te laten maken met een Frans-Nederlandse ervaring van topniveau', aldus  Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag die de scepter zwaaien in Hotel Restaurant de Bokkepruik.

Chef-kok Jos Weel van Restaurant de Tuinkamer is trots om opnieuw te zijn verkozen tot Table Distinguée: 'Wij zetten hier in het schitterende Ruurlo al ruim een kwart eeuw iedere dag alles op alles om onze gasten culinair in de watten te leggen.'

Veelbelovend talent

Nieuwkomer Clemens Kuipers, chef-kok van Logis Hotel de Zwaan in Delden, werd bekroond met Vier Stoofpotjes voor veelbelovend talent. 'Dit is een fantastische beloning voor ons team en een extra motivatie om onze gasten in 2017 verder te overtuigen van onze culinaire plannen', aldus Kuipers.

Table Distinguée selectie

De beste restaurants maken onderdeel uit van de exclusieve Table Distinguée selectie. Niet alleen het culinaire karakter van de hotel-restaurants werd beoordeeld, ook de kwaliteit van de service, de sfeer en de inrichting werden door de jury gerecenseerd.