Remon van de Kerkhof naar De Treeswijkhoeve**

Remon van de Kerkhof naar De Treeswijkhoeve**

De Treeswijkhoeve, het tweesterrenrestaurant van Dick en Anne Laura Middelweerd in Waalre, krijgt met ingang van 1 maart een nieuwe maître-sommelier: Remon van de Kerkhof. Van de Kerkhof wordt de opvolger van Rene Tabbers die vorig jaar na elf jaar De Treeswijkhoeve verliet. Bram van Grinsven was de tijdelijke opvolger.

Remon van de Kerkhof zal in zijn nieuwe functie worden bijgestaan door Leon Aben, assistent-sommelier en Steffie van Berlo die de taak als assistent-maître op zich zal nemen. Dit meldt Dick Middelweerd via de website van De Treeswijkhoeve.

Remon van de Kerkhof ontving vorig jaar de titel SVH Wijnmeester. Deze titel is de bekroning op zijn werk als sommelier en wijnliefhebber. Hij was lange tijd werkzaam in Australië (Black by Ezard in Sydney, Rockpool Bar & Grill, Sydney en bij Aria ook in Sydney) en heeft tevens gewerkt als sommelier bij het tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam van Erik van Loo.

Remon-van-de-Kerkhof

Bram van Grinsven en René Tabbers

Bram van Grinsven, die deze functie als interim heeft vervuld na het vertrek van René Tabbers, opent medio april zijn eigen restaurant-wijnwinkel Somm in Uden. Vorig jaar september vertrok na ruim elf jaar Rene Tabbers als maître-sommelier van De Treeswijkhoeve. Tabbers is nu F&B manager van het Van der Valk hotel in Venlo.

Leestip:
Meer over De Treeswijkhoeve op Misset Horeca