Sterrestaraurant Sense: 'Laaiend enthousiast over nieuwe locatie'

Sterrestaraurant Sense: 'Laaiend enthousiast over nieuwe locatie'
Dennis Middeldorp.

Sterrestaurant Sense van patron-cuisinier Dennis Middeldorp is verhuisd naar stadshotel Jeroen in Den Bosch. Woensdag 15 februari opende het restaurant voor het eerst de deuren op de nieuwe locatie aan het Jeroen Boschplein 6.

'Gasten waren laaiend enthousiast', aldus een trots Dennis Middeldorp. 'Het is ook echt fantastisch geworden. Compleet anders.' Vincent Conradi is verantwoordelijk voor het interieur. 'Het is een heel luxe geheel geworden.' Paarse vloerbedekking met grijze kuipstoelen en sfeerverlichting dat kan veranderen van kleur. Het restaurant heeft een open keuken.

60 couverts

Het aantal couverts is door de verhuizing bijna verdubbeld. De chef ging van 35 naar 60 couverts. Daarnaast biedt de nieuwe locatie een ruimte voor private dining, een bar en een chefs table.' Ook is Middeldorp er tevens exploitant van de 7 kamers van het hotel.

Uit jasje gegroeid

Belangrijkste reden voor de verhuizing was de vorige locatie aan de Verwersstraat gewoon te klein werd. 'We kunnen onze gasten niet voldoende comfort bieden', zei Middeldorp in een eerder interview.

Sense opende in oktober 2008 en heeft sinds november 2011 een Michelinster.