Julius Jaspers komt met 'Het ultieme Hamburgerboek'

Julius Jaspers komt met 'Het ultieme Hamburgerboek'

Julius Jaspers heeft een nieuw kookboek uitgebracht, genaamd 'Het ultieme hamburgerboek'. Het is het elfde kookboek van de chef-kok.

Chef-kok en restaurateur Julius Jaspers vertelt in zijn hamburgerboek over de historie van het populaire broodje, maar staat ook vol met mogelijke hamburgerbereidingen en ingrediënten. 'Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger', meldt Jaspers. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om de lezer op weg te helpen heeft Jaspers 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.

Julius Jaspers

julius jaspersJulius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij heeft verschillende restaurants in Amsterdam, waaronder Julius Bar & Grill en op twee locaties Happyhappyjoyjoy. Het ultieme hamburgerboek is zijn elfde kookboek.

De BBQbijbel was het tiende kookboek tv-kok, ondernemer en kookboekenschrijver. Daarin laat de kok aan de hand van stap-voor-stapfoto’s zien wat er allemaal mogelijk is op de bbq. In het boek staan tips, trucs en meer dan 250 van Japers meest geliefde recepten: van asperges tot zwezerik.