Terras Check: vergelijk je terras met dat van andere ondernemers

Terras Check: vergelijk je terras met dat van andere ondernemers

Misset Horeca benaderde de 100 terrassen uit de Terras Top 100 van 2017 voor een Terras Check. Ondernemers kunnen met deze benchmark hun omzet op het terras vergelijken met dat van anderen.

Vergelijk je omzet terras met dat van anderen. De Terras Check geeft antwoord op vragen van ondernemers als hoeveel mensen zet je in op een vol terras? En hoeveel is dat per vierkante meter? Wat is de te verwachten opbrengst in een topweek in een hoogseizoen? En wat kost een vaasje, een glas fris of een kopje koffie in de verschillende provincies?

Je omzet terras vergelijken?

Misset Horeca zocht het uit en benaderde de 100 terrassen uit de Terras Top 100 van 2017 voor een Terras Check. Met deze informatie kunnen horecaondernemers hun eigen terras vergelijken met dat van andere ondernemers in hun provincie.

omzet terras

Download gratis de benchmark 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.