Hotel De Bonte Wever opent dit najaar twee nieuwe restaurants

Hotel De Bonte Wever opent dit najaar twee nieuwe restaurants

In hotel De Bonte Wever in Assen kunnen gasten dit najaar terecht bij twee nieuwe restaurants die dagelijks geopend zijn. À la carte restaurant Dapper en restaurant Fl!nck worden op dit moment gebouwd.

Beide restaurants krijgen een open uitstraling en zullen goed zichtbaar zijn vanaf de rondweg ‘Europaweg’. 'Er is binnen De Bonte Wever goed nagedacht over de wensen van zowel de recreatieve als de zakelijke gast en hier wordt scherp op ingesprongen door te werken met diverse horecaconcepten passend bij de verschillende doelgroepen.'

Met de uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven. Dapper kent een stoer karakter qua inrichting, interieur en kaart. Op de kaart vind je menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen.
Bij Fl!nck kunnen gasten beginnen met een stevig ontbijt, maar ook lunch en diner. 'Show- en live cooking vormen dagelijks het decor voor onze koks tijdens het diner.'

Flinke uitbreiding

Dit jaar staat in het teken van een flinke uitbreiding van De Bonte Wever. Naast een, reeds opgeleverd, nieuw gedeelte van het hotel wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een congres- en vergadercentrum met multifunctionele grote zaal geschikt voor onder andere congressen, bedrijfspresentaties en (theater)concerten. Ook het aantal parkeerplaatsen wordt flink uitgebreid wat past bij de groei van De Bonte Wever.

Horeca Top 100 2017

De Bonte Wever staat op nummer 74 in de Horeca Top 100 2017. De ranglijst
die voornamelijk gedomineerd wordt door grootschalige hotel- en horecaketens. Slechts enkele zelfstandige bedrijven mogen zich trotse houder noemen van een positie op deze prestigieuze lijst. De Bonte Wever in Assen is daar één van en met haar positie het hoogste genoteerde Drentse bedrijf in de lijst van grootste horecabedrijven van Nederland.

Lees ook: 

Hotel De Bonte Wever net op tijd klaar voor TT Assen

Forse uitbreiding ambitieus De Bonte Wever in Assen