Restaurant Intens: 'gaan er alles aan doen om die Bib Gourmand weer te bemachtigen'

Restaurant Intens: 'gaan er alles aan doen om die Bib Gourmand weer te bemachtigen'

'Ik hoor het net. Ontzettend jammer zeg', zegt Frank Veldwachter, marketing manager bij Quality Wellnessresorts, over het vervallen van de Bib Gourmand bij restaurant Intens in Voorst. 'Je hoopt natuurlijk om ieder jaar die Bib te bemachtigen. We gaan er alles aan doen om volgend jaar weer in de gids te staan.'

Restaurant Intens werd vorig jaar voor het tweede jaar op rij bekroond met een Bib Gourmand van Michelin. Het eerste wellnessresort met een Bib Gourmand. 'We zijn als restaurant de zelfde koers blijven varen. Zijn een enorm succesvol restaurant met een hoge waardering vanuit de gasten.' Dus wat de reden is dat het restaurant zijn Bib kwijtraakte is niet bekend. 'We vinden het jammer, want het is een mooi stukje waardering. We hebben nog geen feedback gekregen', aldus Frank Veldwachter.

Vertrek Remco Jansen

Intens is onderdeel van Wellness Resort en hotel thermen Bussloo in Voorst. In augustus werd bekend dat chef-kok Remco Jansen restaurant Intens ging verlaten voor  een nieuwe uitdaging. ‘Na een jaar hard te hebben gewerkt en het hebben mogen behouden van de Bib Gourmand 2017, is het tijd voor mij om verder te gaan. Ik heb een mooi jaar gehad bij Intens’, liet hij weten aan Misset Horeca.

Over Bib Gourmand

Negentien zaken raakten dit jaar hun Bib Gourmand kwijt. In het nieuwe boekje staan 135 Nederlandse zaken die door Michelin bezocht en gekeurd zijn en die een volledig menu aanbieden voor maximaal 37 euro. Nederland telt 20 nieuwe zaken met een Bib Gourmand.De Bib Gourmand is een beloning van Michelin voor een kwaliteitskeuken voor een prijs van maximaal 37 euro voor een driegangen keuzemenu.

Bekijk hier de Vervallen Bib Gourmands 2018

Bekijk hier het totale Bib Gourmands 2018 overzicht

Bekijk hier de Nieuwe Bib Gourmands 2018