Efteling onthult nieuw speciaalbier: 't Verdiende Loon

Efteling onthult nieuw speciaalbier: 't Verdiende Loon
Roodkapje overhandigt het eerste 't Verdiende Loon aan Fons Jurgens.

Met ''t Verdiende Loon' is pretpark De Efteling opnieuw een speciaalbier rijker. Het fruitige blondbier werd donderdag 19 april door Roodkapje overhandigd aan Fons Jurgens, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Pretpark de Efteling is een eigen speciaalbier rijker. Na het blonde bier Bosrijkse Brouw, dat exclusief verkrijgbaar is bij Vakantiepark Efteling Bosrijk, heeft nu ook Vakantiepark Efteling Loonsche Land een eigen speciaalbiertje. Fons Jurgens, voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, ontving van Roodkapje het eerste flesje speciaalbier ’t Verdiende Loon.

Bekijk ook: Picknick met smoothies, fruit en groente in de Efteling

Speciaalbier 't Verdiende Loon

Het nieuwe bier werd onthuld in het bijzijn van prijswinnaars die de naam hebben gekozen. Samen met Fons Jurgens waren zij de eersten 't Verdiende Loondie dit nieuwe speciaalbier mochten proeven. ’t Verdiende Loon is een fruitig blond bier met lichte hoptonen. Eén van de hopsoorten is ook te vinden bij het Loonsche Land in de kleurrijke tuin naast het Loonsche Land Hotel. Het speciaalbier is vanaf 19 april exclusief verkrijgbaar bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land.