Happy Tosti opent vestiging in Deventer

Happy Tosti opent vestiging in Deventer

Happy Tosti opent op donderdag 28 juni een vestiging in Deventer op de Lange Bisschopstraat 23. De sociale lunchrestaurantketen gaat Deventer kennis laten maken met haar tosticreaties.

Gasten hebben keuze uit bijvoorbeeld een tosti geitenkaas, tosti chorizo of de welbekende tosti ham kaas; áltijd geserveerd op het lekkerste biologische brood, door mensen met en zonder een arbeidsbeperking. Schrijver en columnist bij o.a. Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu, Özcan Akyol en het team van de vestiging in Deventer zullen het gloednieuwe restaurant officieel openen. Özcan woont en werkt in Deventer en heeft hart voor minderheden in de maatschappij.

Schommels en een binnentuin

Happy TostiIn elke Happy Tosti-vestiging hangen schommels waar bezoekers op kunnen zitten, zo ook in de vestiging in de historische Hanzestad. Het nieuwe lunchrestaurant heeft ook een stadstuin. 'We zijn trots dat we deze sociale onderneming mogen toevoegen aan het bestaande aanbod in Deventer. De inwoners van deze stad zullen een unieke ervaring beleven’, aldus Peter Brouwer, Stadsmanager Deventer.

In 2017 won franchiseondernemer Roel van der Vegt met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs van de provincie Overijssel, wat bevestigt dat dit sociale concept een meerwaarde is voor de binnenstad.

Happy Tosti

Happy Tosti biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een leuke, betaalde baan. Bij een gedeelte van de medewerkers wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke, fysieke of psychisch georiënteerde uitdaging. 'Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders. Die komt tot uiting als deze medewerker op de juiste plek in een leuk team kan werken', aldus Van der Vegt. Happy Tosti heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp & Breda.

>> Fietstafel bij Happy Tosti Amsterdam

>> Niets meer missen van Misset Horeca?