Ron Blaauw ambassadeur Swinckels

Ron Blaauw ambassadeur Swinckels
Ron Blaauw

Biermerk Swinckels' slaat de handen ineen met chef Ron Blaauw. De nieuwe ambassadeur van de bierbrouwer gaat het pilsener binnen een paar maanden in al zijn restaurants schenken. Daarnaast gaat Ron Blaauw Swinckels' vertegenwoordigen op culinaire events en er staat een promotie in retail op de planning.

Swinckels wordt in 24 procent van de Nederlandse Michelinsterren restaurants geschonken. Ook sterchef Ron Blaauw is Swinckels’ fan en hij schonk het al in Ron Gastrobar. ‘Binnen enkele maanden gebeurt dat ook in al mijn huidige en toekomstige restaurants.’

Het partnerschap met Ron Blaauw  en Swinckels is volgens global brand manager Gijs Swinkels een logische stap: ‘Ron Blaauw schenkt al jaren Swinckels’ in zijn restaurant. Bovendien is hij niet alleen topkok, maar ook rasondernemer. De perfecte match met onze ondernemersfamilie. Met het ambassadeurschap tillen we onze samenwerking naar een hoger niveau.’

Ron Blaauw en SwinckelsRon Blaauw en Swinckels

Swinckels’ wordt binnen een aantal maanden getapt in Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Indonesia, Ron Gastrobar Oriental, Nacarat en Ron Gastrobar Indonesia Downtown (opent najaar 2018).

Swinckels’ wordt al tien jaar geschonken in de horeca en maakte vorig jaar de stap naar de supermarkt.

Over Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria) is een 100 procent onafhankelijk familiebedrijf. Al 7 generaties lang leidt de familie Swinkels een groep van ondernemingen die beschikt over 5 eigen brouwerijlocaties: brouwerij Bavaria in Lieshout (NL), brouwerij Palm & De Hoorn in Steenhuffel (BE), brouwerij Rodenbach in Roeselare (BE), brouwerij de Koningshoeven in Berkel-Enschot (NL) en brouwerij Habesha in Debre Birhan (ET).

Gezamenlijk zijn deze brouwerijen goed voor de productie van 7,5 miljoen hectoliter bier en 830.000 hectoliter frisdrank.


Meer over Swinkels Family Brewers