Wereldrestaurant in Kampen opent met drive-through

Wereldrestaurant in Kampen opent met drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in.

De bouw van het restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen. Eigenaar van het restaurant is Bo Qiu, die tevens wokrestaurant Happy Garden in Kampen en  Chinese restaurants in Pesse en Assen op zijn naam heeft staan. Het restaurant krijgt een totaaloppervlakte van 1120 vierkante meter, 350 zitplaatsen en een flinke keuken. Het pand krijgt een bijzondere vorm en beschikt over een parkeerkelder van 700 vierkante meter voor het personeel en de bewoners van de vier bovengelegen appartementen. De woningen boven het restaurant worden verdeeld over twee bouwlagen met een speelruimte voor kinderen op de eerste verdieping.

Asian drive-through

De nieuwe culinaire aanwinst van Bo Qiu in Kampen wordt in december van dit jaar opgeleverd. De eerste gasten kunnen in januari 2021 aanschuiven voor gerechten van over de hele wereld. 'Alles wordt ter plekke vers bereid in de keuken, wok of op de houtskoolgrill. Autorijdende-gasten met beperkte tijd kunnen kiezen voor de Asian drive-through en hun bestelling vanuit de auto doorgeven en desgewenst in de auto opeten.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.