Prem Hospitality opent Premier Suites Plus Amsterdam

Prem Hospitality opent Premier Suites Plus Amsterdam

In juni 2020 opent Prem Hospitality een nieuw hotel binnen het eigen brand Premier Suites (Plus). Deze vestiging wordt geopend in de Hourglass Building op de Zuidas in Amsterdam. Met dit hotel biedt Prem Hospitality een antwoord op de steeds groeiende vraag naar lange verblijfoplossingen in Amsterdam.

Het nieuwe aparthotel Premier Suites Plus Amsterdam krijgt een bijzondere plaats in een bijzonder gebouw. Het hotel zal zijn gasten verwelkomen op de parterre van Hourglass waarna de gasten kunnen inchecken in de serviced appartments van de 12e tot de 16e etage. Het gebouw moet één van de meest iconische panden in Amsterdam  worden, door zijn indrukwekkende vorm, de gebruikte materialen en uitgesproken  architectuur.

Premier Suites Plus Amsterdam zal gaan beschikken over 88 luxe lofts met één slaapkamer, 26 appartementen met twee slaapkamers en één appartement met drie slaapkamers. Het hotel zal zich voornamelijk gaan richten op de zakelijke reiziger die op zoek is naar een comfortabel en modern aparthotel voor middellange tot langere verblijven.

Ongewoon design

Prem Hospitality

Elk appartement wordt ingericht met een volledig uitgeruste keuken met combi-oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, was-droogcombinatie en een espresso-apparaat. De 115 lofts en appartementen hebben een moderne woonkamer inclusief flatscreentelevisie. In de slaapkamer kan de gast tot rust komen in het royale 7th Heaven Bed. De badkamers worden uitgerust met een power shower en luxe toiletartikelen. De kamers zullen één keer per week schoongemaakt worden maar op verzoek kan dit frequenter gebeuren. Verder zal de receptie 24/7 geopend zijn zodat gasten te allen tijde terechtkunnen met hun vragen.

Voor Bouke Koppert, coo van Prem Group voor Continentaal Europa, symboliseert dit nieuwe aparthotel de ambitie van Prem Hospitality om steeds de beste kwaliteit en service aan te bieden. 'Het gebouw is bovendien ontworpen in de vorm van een zandloper, wat het extra interessant maakte voor onze ontwerpers die het design en de decoratie bedachten in functie van de atypische, licht schuine kamers'.

Long stay

De long stay-sector groeit. Koppert: 'De sector van het lange verblijf groeit wereldwijd snel, met steeds meer reizigers die op zoek zijn naar een flexibeler en ruimer alternatief voor de traditionele hotelaccommodatie. Bovendien is deze nieuwe generatie (apart)hotels ook bijzonder geschikt voor families en vrienden die een citytrip maken en graag een aantal extra nachten willen boeken'.