Bufkes Roermond zoekt ondernemer

Bufkes Roermond zoekt ondernemer

Bufkes heeft grootse plannen in Roermond. De afgelopen tijd zijn er een aantal locaties beschikbaar gekomen. Het bedrijf is nu op zoek naar ondernemers.

Bufkes bestaat bijna 25 jaar. Inmiddels zijn er vestigingen van Almere tot Maastricht. 'Toch zijn er altijd plekken waar we ons ‘extra’ thuis voelen', vertelt Charles Sampers. 'In mei kwam de vestiging van Bufkes in Roermond vrij. Al snel meldden zich een aantal kandidaten om samen met ons een vernieuwde vestiging te bouwen, maar helaas lukte het niet om rond te komen. Daarom willen we nu deze kans met nog meer mensen delen.'

Een formulemanager vult aan: 'Met ons team hebben we een mooi plan gemaakt voor het pand Onder de Boogen in het centrum met volop terrasmogelijkheid. De unieke, eigentijdse Bufkesstijl maakt het een heerlijke plek om van een broodje, gebakje of een kopje koffie te genieten.'

Franchisenemer

Om het plan uit te voeren, wil Bufkes graag samenwerken met een franchisenemer. Als ondernemer bij Bufkes ben je verzekerd van de beste producten en krijg je ondersteuning op alle vlakken van het ondernemerschap zodat jij je kan focussen op het belangrijkste: het verwennen van je gasten.

Mensen met horecaervaring die ondernemend zijn, kunnen online hun interesse tonen. En, dat is het belangrijkst, net zo gek op een broodje Bufkes als wij? Kijk dan snel op www.bufkes.nl/franchise of neem contact op met Niels Snaphaan via 06-21 21 87 11 om de mogelijkheden te bespreken.