Broodjeszaak Bufkes Brusselse Poort Maastricht vernieuwd

Broodjeszaak Bufkes Brusselse Poort Maastricht vernieuwd

Na een intensieve periode van bouwen hebben Slagerij Van Melik en Bufkes Brusselse Poort de deuren geopend van een complete nieuwe en vernieuwende winkel. De Slagerij en broodjeszaak Bufkes zijn naar de overzijde van de passage verhuisd en is qua vierkante meters flink uitgebreid.

De eigenaren van vestiging Bufkes Brusselse Poort, Jean & Roos Cox zijn erg trots op het eindresultaat. 'Door de combinatie van zelfbediening en bediening in de slagerij kunnen wij onze klanten sneller bedienen', aldus Jean. Bufkes blijft groeien en ondernemen. In december werd de eerste Bufkes Drive geopend bij de locatie op het Retailpark in Roermond.

Sinds 1938

Bufkes Brusselse Poort
Jean en Roos Cox.

Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen worden er meerdere succesvolle vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik, zaken waar superieure kwaliteit van producten en vakmanschap centraal staan.

Vanuit deze kwaliteitsslagerijen is in 1996 het succesvolle broodjesconcept Bufkes ontstaan. Vandaag de dag zijn er 39 Bufkes vestigingen die dagelijks haar gasten niet alleen van belegde broodjes voorzien, maar ook van salades, soepen, maaltijden, koffiespecialiteiten en zoetwaren.