Verdere uitbreiding voor de BurgerBar-formule

Verdere uitbreiding voor de BurgerBar-formule

Na vijf succesvolle BurgerBar locaties in Amsterdam vond eigenaar en ras-ondernemer Yuval Alkobi het tijd voor een zesde locatie in onze hoofdstad. Deze keer is Amsterdam-Zuid aan de beurt.

De nieuwe BurgerBar aan de Stadionweg is de negende zaak van de ambitieuze Alkobi en zijn BurgerBar-team. De zaken zijn verspreid over Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Bordeaux in Frankrijk.

De nieuwste locatie opent midden augustus in hartje Amsterdam-Zuid de deuren. Het is een restaurant met fijne look-en-feel en een keuken gevuld met producten en vlees van kwaliteit, keuze uit beef, portobello of vegaburgers.

Loyaliteit staat bovenaan

De BurgerBar wil graag blijven groeien. Het loyale team is hierbij een belangrijke schakel voor het succes. Iedereen staat achter het product en een groot deel van het team werkt al vele jaren met elkaar. Het is voor de BurgerBar erg belangrijk dat de burgers gemaakt worden van kwalitatief hoogstaande producten.

Om dit te waarborgen heeft het burgerrestaurant een eigen productiekeuken waar alle verse en lokale producten binnen komen en worden verwerkt. De aardappels worden geschild, gewassen en verpakt. Voor de versheid worden deze pas in de restaurants gesneden en gebakken tot heerlijke verse friet. Daarnaast wordt het vlees gemalen (zonder toevoegingen) en verpakt. De verse producten worden dagelijks bezorgd bij alle vestigingen in de stad.

BurgerBar

BurgerBar bestaat sinds 2007 en is ontstaan vanuit het concept van de ‘originele’ hamburger, die bestaat uit goed vlees, vers brood, verse groenten en niet een te overheersende saus. De oprichters willen met hun zaken de ‘originele’ hamburger terugbrengen door de focus te leggen op het vlees.