Burgerme breidt uit met nieuwe vestiging in Wijchen

Burgerme breidt uit met nieuwe vestiging in Wijchen
Thimo en Christiaan

Compagnons Christiaan en Thimo hebben de 24ste vestiging van de hamburgerketen Burgerme geopend: Burgerme Wijchen. Ze runnen samen ook al Burgerme Oss.

Deze twee compagnons zijn geen onbekenden van Burgerme, samen runnen zij namelijk ook Burgerme Oss. 'Vanwege de succesvolle en professionele exploitatie van Burgerme Oss, was het een logisch vervolg om met Christiaan en Thimo een tweede vestiging op te gaan zetten. Het vertrouwen in deze twee toppers is zeer groot',  aldus franchisegever Tim Meijers.

Ook genieten

Ook bij het openen van een tweede vestiging is er wat spanning. 'Het is natuurlijk spannend om weer een nieuwe vestiging te openen maar het is gelukkig gezonde spanning. Dit keer weten we natuurlijk wat ons te wachten staat'. Christiaan gaat er deze opening in ieder geval meer van genieten, want dat is die vorige keer vergeten te doen door alle drukte.

De combinatie Christiaan en Thimo werkt goed zeggen ze zelf: 'Thimo heeft affiniteit met de doelgroep en is duidelijk naar personeel toe. Ik zorg voor het feestje op de werkvloer en samen creëert dat een leuke chemie op het werk. Onze medewerkers vinden het ook leuk om te werken door de chemie die wij samen uitstralen', vertelt Christiaan. Christiaan en Thimo hebben er erg veel zin in om deze nieuwe vestiging samen te gaan openen en het zal zeker niet de laatste vestiging zijn die ze samen gaan openen.

Burgerme Nederland zal de komende weken gaan openen in Zwolle, Helmond, Beverwijk en Doetinchem. Daarna zijn er nog 11 vestigingen die op korte termijn zullen openen en ook zijn er 16 lopende aanvragen.