Vegan Junk Food Bar breidt uit in Duitsland

Vegan Junk Food Bar breidt uit in Duitsland

De Vegan Junk Food Bar opent zijn eerste franchisewinkel in Keulen, Duitsland. De keten staat bekend om zijn innovatieve en futuristische kleurrijke Vegan Junk Food.

Het restaurant breidde zijn internationale aanwezigheid uit door in november 2020 zijn eerste flagshipstore te openen in El Born, Barcelona. In het najaar van 2021 opent de keten ook de deuren van de eerste Duitse winkel in het centrum van Keulen in Duitsland.

Het restaurant bevindt zich aan de Hohenzollernring 21-23, aan de rand van het oude stadscentrum, het winkelgebied en het populaire 'Belgisches Viertel', in het hart van een overheersend uitgaansgebied. Het restaurant biedt zowel binnen als buiten ruime zitplaatsen.

VJFB Keulen 

De Duitse vestiging besteedt veel aandacht aan netheid, gezondheid en veiligheid om de verspreiding van covid-19 te beperken. Door de grote vraag en franchiseaanvragen was uitbreiding een logisch gevolg. De keten tekende zijn eerste franchisewinkels voor de Duitse markt. Naast VJFB Keulen zullen er binnenkort meer winkels openen in Duitsland met meer Europese expansie op komst.