Burgerme Zwolle opent in cafépand

Burgerme Zwolle opent in cafépand

Op de plek waar je vroeger kon dansen in Café De Singel, opent Darryll van Basten samen met zijn moeder zijn eigen burgerme Zwolle. 'Het is een bekend pand. Dat is handig, want iedereen weet waar het is', zegt hij glimlachend.

Darryll werkt zijn hele leven al in de horeca, maar een eigen zaak had hij niet eerder. 'Het concept sprak me gelijk aan', vertelt de Zwollenaar. Burgerme is een Duits franchiseconcept met inmiddels 24 restaurants in Nederland.

Klanten van de hamburgerzaak kunnen hun burger zelf samenstellen en dat combineren met een portie frietjes, een milkshake en een verse salade.

'De prachtige historische stad Zwolle stond al enige tijd op onze lijst',  aldus franchisegever Tim Meijers. 'We zijn verheugd dat Burgerme nu ook in Zwolle gevestigd is met onze franchisepartner Darryll van Basten'.

Specialiteit

De specialiteit is de steakhouse burger. 'Dit is een echte Amerikaanse burger', aldus Darryll. 'Bij burgerme is er voor ieder wat wils. De hamburgers zijn gemaakt van 100 procent sappig rundvlees. Ze zijn ook halal te bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor de volledig plantaardige vleesburger 'meatless pleasure'.

Blijven groeien

Burgerme Nederland zal op 9 november gaan openen in Beverwijk, op 16 november in Helmond, en op 8 december in Tilburg. Voor januari 2022 staan de openingen van burgerme Nijverdal en burgerme Doetinchem aanstaande. Daarna zijn er nog 15 vestigingen die op korte termijn zullen openen.