De Kleine Geweldenaars: reinigen en drogen van textiel tijdbesparend

De Kleine Geweldenaars:  reinigen en drogen van textiel tijdbesparend
Dankzij talrijke verbindingsmogelijkheden voldoen de machines vandaag al aan de eisen van morgen.

Smetteloos wit tafellinnen, donzig zachte badjassen en fris ruikende handdoeken; kraakhelder textiel is het uithangbord van elke horecaonderneming en zorgt ervoor dat gasten zich prettig voelen en graag terugkomen. 'De Kleine Geweldenaars van Miele vormen hiermee de basis voor het succes', vertelt een enthousiaste Okke Vaassen, Head of Sales bij Miele Professional.

Dagelijks doe je er alles aan om gasten tevreden te houden. Om je daarbij op het belangrijkste te kunnen concentreren, moet je kunnen vertrouwen op de functies en prestaties van jouw wasmachine en droogautomaat. Okke Vaassen: ‘De professionele Kleine Geweldenaars bieden innovatieve technologieën en functies voor meer reinigingskwaliteit, zuinigheid, bedieningscomfort en flexibiliteit. Zo zijn ze een waardevol element om een onderneming tot een succes te maken.’

Duurzaamheid

Kwaliteit en maatwerk waren bij Miele altijd al de twee sleutelwoorden, maar de laatste jaren speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. ‘Ook op het gebied van zuinigheid en efficiëntie is de nieuwste generatie van de Kleine Geweldenaars toonaangevend. Dankzij de ongekend korte reinigings- en drogingsduur kan iedere lading wasgoed al na 87 minuten weer worden gebruikt, en er wordt heel precies omgegaan met water, stroom en reinigingsmiddelen’, vertelt Okke Vaassen.

Voordelen

Okke Vaassen zet de drie belangrijkste voordelen hier op een rij:

  1. Zeer zuinig: het nauwkeurig gebruik van water, stroom en reinigingsmiddelen spaart het milieu en houdt de kosten in de hand.
  2. Duurzaam: dankzij de extreem korte programmatijden is iedere lading wasgoed al na 85 minuten gereinigd en gedroogd, en de apparaten hebben een lange levensduur.
  3. Eenvoudige bediening: op maat gemaakte programma’s, het intuïtieve touchscreendisplay en de menubediening in 32 talen maken de bediening eenvoudig en comfortabel voor iedereen.

‘De professionele machines van Miele-kwaliteit overtuigen gebruikers elke dag met vlotlopende programma’s en een perfect schoon resultaat. De krachtige en speciale programma’s voor uiteenlopende toepassingen zorgen voor het betrouwbaar verwijderen van zelfs het hardnekkigste vuil. De professionele wasmachines laten zich typeren als compact, zuinig en duurzaam.’

De krachtige en speciale programma’s voor uiteenlopende toepassingen zorgen voor verwijderen van het hardnekkigste vuil”

Service en onderhoud

Voor iedere machine biedt het bedrijf een passende service. Vaassen: ‘Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed werkende machine. Onze hooggekwalificeerde technici controleren de machine proactief op werking en veiligheid. Dit werkt kostenreducerend en geeft jou en jouw gasten een zeker gevoel en altijd de beschikking tot frisse en hygiënisch schone was.’

Klaar voor morgen

Dankzij hun talrijke verbindingsmogelijkheden voldoen de machines vandaag al aan de eisen van morgen. ‘Maak kennis met de wasmachines en drogers en overtuig jezelf van de doordachte functies en grote voordelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met de nieuwe generatie Kleine Geweldenaars wordt het reinigen en drogen van textiel eenvoudig, comfortabel en tijdbesparend. Iedere dag opnieuw”, besluit Vaassen.

Dit artikel is gesponsord door Miele Professional