Internationale functie voor Huis ter Duin-baas Stokkermans

Internationale functie voor Huis ter Duin-baas Stokkermans
Van links naar rechts: Stephan Stokkermans, Panos Almyrantis en Pawel Lewtak.

Stephan Stokkermans van Huis ter Duin is verkozen tot eerste vice president van Europees samenwerkingsverband van hotelmanagers.

De European Hotel Managers Association (EHMA) heeft tijdens de 48ste Algemene Leden Vergadering op 18 maart in Lugano het nieuwe uitvoerend bestuur gekozen. Daarbij werd Stephan Stokkermans, managing director van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, verkozen tot eerste vice president.

Stokkermans vormt het driekoppige bestuur samen met Panos Almyrantis uit Griekenland als president en Pawel Lewtak uit Polen als vice president. De drie heren vervullen de functies in de periode van 2022 tot en met 2024. Het uitvoerende bestuur is gekozen door de leden van EHMA.

Stephan Stokkermans vereerd

‘Het is goed om in deze turbulente tijd met elkaar de schouders te zetten onder Europese samenwerking en het vak van hotelier verder uit te dragen', zegt Stokkermans. Hij laat weten vereerd te zijn met zijn verkiezing.

Stokkermans is reeds voorzitter van de Nederlandse en Belgische Chapter van EHMA. 25 prominente hoteliers uit beide landen zijn aangesloten bij deze Chapter.

Over European Hotel Managers Association

European Hotel Managers Association (EHMA) is opgericht in 1974 in Rome door pioniers uit de hotelindustrie. Hun doel was het imago van de industrie te behouden en te verhogen. De EHMA bestaat uit general managers uit verschillende landen die voortdurend streven naar een innovatieve, gastvrije en professionele branche, waar de gasten altijd centraal staan.

Op dit moment bestaat de organisatie uit bijna 400 leden die 23 Europese landen vertegenwoordigen. 300 daarvan zijn general managers van luxe hotels. De vereniging vertegenwoordigd 300 hotels, samen goed voor 85.000 kamers en 65.000 werknemers.