Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

De vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging heeft de lunchformule Bufkes verkozen tot 'beste franchisegever van 2022'.

De uitreiking van de Franchise trofee 2022 vond dit jaar plaats op circuit Zandvoort. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

'De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt', aldus juryvoorzitter Boris van der Ham.

Kroon op het werk

'Het winnen van de Franchise Trofee is de kroon op ons werk als franchisegever en we zijn erg trots op de erkenning van de goede samenwerking met onze franchisenemers. Het winnen van deze verkiezing zorgt voor een nog sterkere ‘drive’ om de formule verder te professionaliseren', aldus Charles Sampers, mede-eigenaar en directeur van Bufkes.

De jury heeft haar besluit gebaseerd op aangeleverde documentatie en een presentatie van de kandidaten. Naast een aantal specialisten op het gebied van organisatie, juridische zaken, verzekeren en financiën, bestond de jury uit de 2 winnaars van de vorig jaar. Eerder dit jaar werden, naast Bufkes, ook de formules Jamin en Zuivelhoeve genomineerd door de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Hoewel Bufkes in Limburg ‘wereldberoemd’ is, kent men ook daarbuiten het broodje ‘Werrem Sjink’ (warme beenham). Bufkes is een formule waar men terecht kan voor ‘Dé Lekkerste Broodjes’, al is er tegenwoordig veel meer te krijgen. Denk hierbij aan soepen, salades, sappen en allerlei (speciaal)koffies. Onderscheidend zijn de bourgondische royaal belegde warme broodjes.