Edwin Kats wil personeel werven met Noble Kitchen Job Fair

Edwin Kats wil personeel werven met Noble Kitchen Job Fair

Noble Kitchen in Cromvoirt en restaurant Noble in Den Bosch zetten de deuren open voor mensen die nieuwsgierig zijn naar werken in de horeca. Met de Noble Kitchen Job Fair hopen de twee sterrestaurants van Edwin Kats nieuw personeel te werven.

Zaterdag 9 juli mogen alle nieuwsgierige, aanstormende horecatalenten kennis maken met de wereld van sterrenrestaurants. Van afwashulp tot (aankomend) sommelier. Chef Edwin Kats laat die ochtend tussen 10 en 12 uur zien dat werken in een sterzaak 'zeker niet stijf en overdreven chique is'. Iedereen met een beetje horeca ervaring maar vooral enthousiasme en flair is welkom.

Noble Job Fair

Door de aanhoudende drukte hebben ze bij restaurant Noble en Noble Kitchen diverse functies beschikbaar. Eerder organiseerde ook driesterrenrestaurant De Librije al een banenmarkt in de hoop nieuw personeel te werven.

Vanwege de krappe arbeidsmarkt heeft Noble het restaurant gesloten in de weekenden. 'Zodat je je werk kan combineren met uitgaan en sporten.'

Kats: ‘We zijn allemaal supertrots op wat we hebben bereikt de laatste jaren met beide sterren en andere mooie vermeldingen als kroon op ons werk. Zoals bij zoveel andere collega’s moeten we met name de laatste jaren steeds meer uit de kast halen om de juiste medewerkers te vinden.’ 

Noble Kitchen* in Cromvoirt blijft in het weekend geopend, enkele medewerkers van Noble zullen afwisselend één weekend per maand het team van Noble Kitchen ondersteunen.

Michelinsterren

Bijzonder is dat beide restaurants zijn onderscheiden met een Michelinster. '

Sinds 2016 is Noble in het bezit van een Michelinster en sinds 2020 heeft zijn restaurant Noble Kitchen bij de beroemde Bernardus Golf ook een ster in de rode gids.