Alle terrassen McDonald's Nederland rookvrij

Alle terrassen McDonald's Nederland rookvrij

De communicatie op alle McDonald's-terrassen worden aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland zijn eind deze zomer rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Met een rookvrij terras creëert McDonald's naar eigen zeggen 'een rookvrije omgeving voor al haar gasten en kan iedereen buiten genieten, zonder overlast te ervaren van sigarettenrook.'

Mcdonald's: 'Eerste horeca op deze schaal'

McDonald’s heeft in Nederland 258 restaurants en ontvangt wekelijks 3,2 miljoen bezoekers. Ruim 200 van de restaurants, verspreid over heel Nederland, hebben een terras. Met het rookvrij maken van de terrassen zegt McDonald’s de eerste horecagelegenheid in Nederland te zijn die dit op deze schaal gaat aanbieden. De terrassen worden voorzien van de inmiddels zeer bekende tegel van de Rookvrije Generatie (initiatief van de Hartstichting, KWF en Longfonds).

Het rookvrij maken van alle terrassen is een aanvulling op het aanbieden van een rookvrije werkomgeving voor medewerkers per 1 januari 2022.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.