Vegan Junk Food Bar opent eerste restaurant in Duitsland

Vegan Junk Food Bar opent eerste restaurant in Duitsland

Restaurantketen Vegan Junk Food opent de eerste vestiging in Keulen, Duitsland. Met 222 zitplaatsen is dit de grootste VJFB restaurant tot nu toe. In de locatie zit ook een 2D speakeasy restaurantconcept. Tweedimensionale zwart-wittekeningen domineren het interieur. Je hebt hierdoor het idee dat je in een stripboek zit.

VJFB Cologne wordt op 1 september 2022 feestelijk geopend ter ere van de eerste Duitse Vegan Junk Food Bar. ‘VJFB Cologne zorgt ervoor dat gasten bij elk bezoek de beste versie van hun plantaardige bites & drinks krijgen in combinatie met een onvergetelijke ervaring.’

Futuristische en street art vibe

Het interieur van de nieuwe Duitse hotspot ademt een futuristische, frisse, street art vibe met een sfeer die de algehele VJFBranding definieert en verenigt.

Het restaurant bevindt zich aan de Hohenzollernring 21-23, aan de rand van het oude stadscentrum, het winkelgebied en het populaire Belgiës Viertel, in het hart van een uitgaansgebied. Het restaurant biedt zowel binnen als buiten ruime zitplaatsen.

Vegan Junk Food Bar Cologne

De vestiging is de hele week open. Je kunt er terecht voor een zakenlunch, een familiediner of een afhaalmaaltijd. In de avonduren verandert VJFB Cologne in een disco sfeer, met een optie om te dansen terwijl je geniet van een cocktail.

Speakeasy 2D illusie-ruimte

Ook lanceert Keulen zijn allereerste 2D optische illusie-ruimte als een speakeasy restaurantconcept, gelegen in de ruime VJFB Cologne. Het speakeasy restaurant neemt gasten mee van de realiteit naar de wereld van kunst en fantasie. Het geeft gasten het gevoel in een echt zwart/wit stripboek te zitten en tegelijkertijd te genieten van het kleurrijke menu.

Loaded Fries met Bratwurst

Speciaal voor Duitse markt komt er binnenkort een nieuw gerecht bestaande uit Loaded Fries met Bratwurst op het menu. Verder zal het menu grotendeels gelijk zijn aan dat van de andere internationale VJFB stores.

Uitbreiding Vegan Junk Food Bar Europa

Vegan Junk Food, startte VJFB opende in 2017 hun eerste restaurant in het monumentale deel van Amsterdam. Snel gevolgd door meer stores in Amsterdam en recent een nieuwe locatie in het centrum van Eindhoven.  VJFB breidde hun internationale aanwezigheid uit door in november 2020 hun eerste flagship store te openen in El Born, Barcelona, Spanje. Naast VJFB™ Cologne is er meer uitbreiding op komst in Duitsland en Europa.