Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er precies doen?

De cateraar van het Booking.com hoofdkantoor wordt het Join Program van Vermaat. Join Program gaat het omplete voedsel- en drank aanbod produceren en faciliteren voor het nieuwe hoofdkantoor in hartje Amsterdam.

3400 werkplekken

Booking.com verhuist in 2023 naar de nieuwe locatie. Het kantoor op het Oosterdokeiland, direct naast CS, krijgt meer dan 3400 werkplekken, 3 restaurants, een auditorium en meerdere event ruimtes.

Het gebouw heeft een open karakter met voldoende groene ruimtes. Booking.com wil er een veilige, inspirerende en gezonde omgeving bieden aan zijn medewerkers. Om dit te bewerkstelligen, is goed eten en drinken van belang.

Duurzaam en gemak

Ook de manier waarop medewerkers gaan eten en drinken speelt een rol: duurzaam en gemak gaan voorop. Het concept van Join Program sluit hier op aan.

Join Program gelooft dat goed eten het recept is voor een beter werkende wereld. Met duurzame, verse en authentieke gerechten brengen de Food Curators en chefs de seizoenen naar ieders bord.

Externe keuken

Angeline Zijlstra, manager workspace services HQ bij Booking.com: ‘We waren op zoek naar een ambitieuze club die in staat is om het hele jaar divers en authentiek te koken vanuit een externe keuken en onze teams kan betrekken bij het menu.

Cateraar Booking.com

In Join Program vonden we die vernieuwende partner die dezelfde waarden deelt rondom inclusiviteit, gezondheid en duurzaamheid. Bovendien snappen ze de cultuur en wensen van ons jonge, internationale team.’

Bestellen via de app

Als basis ontwikkelde Join Program een platform; een uitgebreide database met ingrediënten inclusief allergenen en gerechten. Deze applicatie biedt veel functionaliteiten om het leven van workplace-, hr- en officemanagers makkelijker te maken. Bovendien minimaliseert deze benadering de hoeveelheid afval. Met de herbruikbare verpakkingen kunnen Booking.com-medewerkers het ook elders opeten.

Thema restaurants

Het Vermaat-team werkt dagelijks met de database om een internationaal, divers en lekker Food Program te creëren specifiek voor de Booking.com teams en thema-restaurants.

Zijlstra: ‘We kunnen medewerkers ook via hun telefoon en narrowcasting informeren over de Food Programs, leveranciers, allergenen en events. Ze kunnen bovendien eenvoudig feedback geven. Dat helpt ons om nog beter aan te sluiten bij hun wensen.’