Zo maak je de ultieme burger in 5 stappen

Zo maak je de ultieme burger in 5 stappen

Ben je op zoek naar een nieuwe burger voor jouw menukaart? Volg de vijf tips van Remia om elke hamburger naar een hoger niveau te tillen. Met de Burger & Grill sauzen van Remia kun jij eindeloos variëren en verrassende signature burgers serveren aan jouw gasten.

Wil jij indruk maken op jouw gast met homemade burgers en je onderscheiden ten opzichte van anderen? Volg de volgende tips voor het maken van de ultieme hamburger.

1. Gebruik vers brood

Kwalitatieve en verse ingrediënten zijn het beste begin. Het broodje moet vers en precies goed zijn: luchtig om niet te zwaar op de maag te vallen en stevig om de burger te kunnen dragen. De binnenzijden van het brood worden getoast, om te voorkomen dat het vocht en vet van de burger en de saus direct in het broodje trekken.

2. Gebruik vers vlees

Vers vlees is lekker, maar niet altijd eenvoudig in de bereiding en kort houdbaar. Iedere dag dezelfde kwaliteit bieden lijkt daardoor soms lastig, maar dat hoeft niet als je kiest voor sous-vide garen! Sous-vide garen is Frans en betekent letterlijk “onder vacuüm”. Het verlengt de houdbaarheid van het verse vlees tot een week en het behoudt sappen en vetten in het vlees voor extra smaak. Serveer jij wekelijks tientallen hamburgers in jouw zaak en wil je altijd de beste kwaliteit leveren? Ga dan nu aan de slag met sous-vide garen. Op de website van Remia vind je meer informatie en handige tips.

3. Eigen twist aan toppings

Gebruik ook hier verse ingrediënten voor de beste kwaliteit. Geef een eigen twist aan je toppings om zo onderscheidend te zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebakken uitjes, stukjes bacon of ingemaakte groente.

4. Een goede BBQ saus maakt je hamburger compleet

Saus moet een toevoeging zijn aan je burger. Het verbindt alle elementen met elkaar en maakt daarmee de hamburger compleet. De American Ketchup is een goed voorbeeld, deze stoere Burger & Grill ketchup is nét even anders dan andere ketchups.

5. Checklists voor medewerkers

Werk met een checklist om te zorgen dat iedere medewerker de hamburgers op dezelfde manier kan serveren. Op deze manier weten medewerkers wat en hoeveel op de burger moet en wat de juiste volgorde is.

Probeer nu de Rebel Red’s Burger

Gelijk aan de slag met jouw sous-vide gegaarde burger? Probeer dan eens deze klassieke en makkelijk te bereiden signature hamburger met een stoere ketchup saus. Deze Rebel Red’s Burger met American Ketchup is een ware smaaksensatie voor echte Burger & Grill liefhebbers.

burger

Nieuw: Rebel Red American Ketchup

Een all time favorite bij burgers, hotdogs maar ook bij tosti’s: ketchup. Wereldwijd enorm populair, maar de échte gourmet burgers en ambachtelijke hotdogs verdienen ook een next level ketchup. Daarom brand new in de Burger & Grill sauzen serie; de real American Ketchup.

Deze American Ketchup is onderscheidend en hoog op smaak. Een karakteristieke saus, bereid met ciderazijn en met een subtiele rooksmaak. Verkrijgbaar in handzame 800ml tube om makkelijk mee te doseren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Burger & Grill American ketchup en wil je zelf aan de slag met deze smaakmaker? Vraag dan nu een gratis sample aan.

Dit artikel is gesponsord door Remia C.V.