TIPPR zet horecapersoneel in de spotlight

TIPPR zet horecapersoneel in de spotlight
Horeca VIP behandeling.

TIPPR lanceert het TOPPR-initiatief om het personeelstekort in de horeca aan te pakken en de sector positief te belichten. 'De horeca, als broedplaats van de arbeidsmarkt, verdient meer waardering en erkenning', aldus het platform dat zich richt op de horeca-industrie.

'We worden allemaal geconfronteerd met het personeelstekort in de horeca. De horeca fungeert als een broedplaats voor de Nederlandse arbeidsmarkt, aangezien het een van de sectoren is waar jongeren hun loopbaan starten. Echter, deze nieuwe generatie die op het punt staat hun eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten, vereist een andere benadering.'

Het TOPPR-initiatief zet maandelijks een horecamedewerker in de schijnwerpers, uitmondend in een publieksverkiezing tijdens de Horecava 2024. De eerste zes TOPPR's van 2023 zijn al bekend.

Genomineerden TOPPR

  • Juni: Nini de Jongh - Club Cabo Zandvoort
  • Mei: Tess van der Meer - Hotel Arsenaal Delft
  • April: Kevin Raes - Stadsbrouwerij Maastricht
  • Maart: Max ten Kate - Restaurant Goud Rotterdam
  • Februari: Jennifer van Kouwen – Restaurant Vroeg Bunnik
  • Januari: Rick Gresnigt - Restaurant Celine Nieuwegein

Daarnaast introduceert TIPPR de 'Horeca VIP Behandeling' en nodigt alle horecamedewerkers uit om deze zomer te genieten bij Club Cabo Hospitality Club in Zandvoort. Op hun vrije dag krijgen ze 15% korting en de beste tafel.

TIPPR vindt het tijd om de horeca te erkennen als de cruciale broedplaats van onze arbeidsmarkt en de waardering te geven die het verdient.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.