Schotse brouwerij opent tweede BrewDog bar in ons land

Schotse brouwerij opent tweede BrewDog bar in ons land

Op het Centraal Station in Amsterdam opent dit najaar een BrewDog bar. Het is na BrewDog Outpost Rotterdam de tweede bar van de Schotse brouwerij in Nederland.

De bar biedt een uitzicht over ‘t IJ en bevat een aantal typische BrewDog-elementen, waaronder neonlichten en ‘press for beer’ buttons. Gasten kunnen genieten van headliner-bieren van het merk naast een selectie van lokale craft bierbrouwers, evenals van exclusieve bieren uit het uitgebreide assortiment van de Schotse brouwerij. De bar serveert ook BrewDog's klassieke alcoholische en alcoholarme drankenmenu, met sterke dranken, cocktails, wijnen, frisdranken en warme dranken. 

Menu voor alle dagdelen

Het barrestaurant beschikt over een menu, lokaal gemaakt om de regio te weerspiegelen. Van het 'Dutch Haystack' ontbijt met regionale varkensworst, gerookt streaky bacon, hash brown, bospaddenstoelen en meer tot BrewDog's klassieker 'Patriot Burger' en 'World Famous Wings', er is voor elk wat wils. Het menu biedt diverse opties voor alle dagdelen; van ontbijt- en brunchgerechten tot late night snacks. 

Deze locatie op Amsterdam Centraal wordt de eerste BrewDog bar op een reislocatie op het vasteland van Europa. het komt voort uit een samenwerking met SSP Group, een exploitant van eet- en drinkgelegenheden op reislocaties over de hele wereld. 

Peter Hoekstra van SSP Nederland: 'We zijn verheugd om zo'n leuk, innovatief merk naar Amsterdam Centraal te brengen. We hebben nauw samengewerkt met het BrewDog-team om een Nederlands aanbod op maat te creëren waar onze gasten zeker van zullen houden.'

Brewdog Outpost Rotterdam opende op 5 juni 2020 de deuren. Het was de eerste vestiging van het merk in Nederland.