Help Misset Horeca bij het jaarlijkse Koffieonderzoek en vul hier de enquête in

Help Misset Horeca bij het jaarlijkse Koffieonderzoek en vul hier de enquête in

Om beeld te krijgen van de ontwikkelingen van koffie in de horeca, voert Misset Horeca elk jaar onderzoek uit onder honderden horecaondernemers door het hele land. Hoe meer input, hoe waardevoller de Koffie Benchmark wordt die we op basis van de uitkomsten van die enquête maken. Schenk jij koffie in jouw zaak? Vul dan hier de enquête in!

Sinds 2012 peilt Misset Horeca jaarlijks in september hoe het ervoor staat met koffie in de horeca. Wat is de gemiddelde prijs van een kop koffie, espresso of cappuccino? En hoe liggen de verschillenm tussen stad en land, tussen oost en west? Maar ook: wat is het aandeel plantaardige alternatieven voor cappuccino en welke espressomachines zijn populair?

De enquête bevat 30 vragen en de resultaten worden, volledig anoniem, verwerkt in de jaarlijkse Koffie Benchmark van Misset Horeca.

Hoe meer ondernemers de enquête invullen, hoe waardevoller de resultaten en hoe nauwkeuriger de benchmark. Vorig jaar werd het onderzoek onder ruim 1000 ondernemers uitgevoerd.

Schenk jij koffie in jouw zaak en wil je bijdragen aan de benchmark? Vul dan hieronder de enquête in. De resultaten verschijnen half september in Misset Horeca en op deze website.