Fat Phill's kondigt opening aan van vestiging dertien en veertien

Fat Phill's kondigt opening aan van vestiging dertien en veertien

Fat Phill's Nederland kondigt de opening aan van de dertiende en veertiende vestiging. In Eindhoven heeft franchisenemer Martijn van der Beek de financiering rond voor zijn tweede onderneming namens de franchiseformule en in Hilversum is de verbouwing van de nieuwe locatie bijna klaar.

‘Fat Phill’s Eindhoven is een feit’, zo laat de franchiseformule van eigenaar Armin Vahabian weten. ‘Middels Collin Crowdfund hebben wij binnen slechts 8 minuten een mooie investering van 340K opgehaald om Fat Phill’s Eindhoven te realiseren.’

Eindhoven wordt de tweede vestiging onder de vlag van de formule voor Martijn van der Beek. Hij exploiteert ook een Fat Phill’s in Tilburg. In Hilversum wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing.

Multifranchisers

Eerder openden ook Benjamin Reid en Gidon Bouwhuis een tweede zaak. Zij startten in Utrecht en zijn ook eigenaar van de locatie in Zoetermeer. Bouwhuis liet eerder al aan Misset Horeca weten de ambitie te hebben om meerdere zaken te openen.

Armin Vahabian

Fat Phill’s is sinds 2019 actief in Nederland. Dat jaar opende eigenaar Vahabian in Amsterdam in een pand van 35 vierkante meters. Inmiddels is het aantal vestigingen gegroeid tot twaalf en groeit dat nu naar veertien.

Vijfhonderd locaties

De formule-eigenaar sprak in een eerder interview met Misset Horeca de ambitie uit om over tien jaar vijfhonderd locaties te hebben. ‘Ik wil in elke Nederlandse stad een hamburger kunnen eten in mijn eigen restaurant. Eten brengt mensen bij elkaar en je hoeft niemand uit te leggen wat een burger is.’

Voor de ondernemer is het een doel om een merk neer te zetten dat het jaren volhoudt. In 2023 is het vizier daarbij - ook - gericht op het zuiden en oosten van Nederland, en het westen van Duitsland.

Op dit moment zijn er Fat Phill’s in Amsterdam (twee), Almere, Arnhem, Den Haag, Tilburg, Utrecht, Leiden, Groningen, Leidschendam, Rotterdam en Zoetermeer.