Bramble geopend als mediterrane brasserie

Bramble geopend als mediterrane brasserie

Na enkele weken van succesvol proefdraaien, heeft Bramble zijn deuren geopend voor gasten.

In het hart van Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het Concertgebouw, biedt Bramble zijn gasten een culinaire reis door de keukens van de verschillende mediterrane landen. Een bloemenboog aan de buitenkant van het restaurant trekt de gasten bijna naar binnen.

De medewerkers zijn getraind om binnen een korter tijdbestek een mooie avond voor de gasten te verzorgen. Zodat gasten op tijd door kunnen naar de volgende belevenis van de avond in bijvoorbeeld het Concertgebouw.

Onder leiding van de AkkoMarka groep, een internationaal gerenommeerde restaurantgroep, is Bramble nu volledig operationeel klaar om gasten te verwelkomen in zijn sfeervolle ambiance.

Mediterane keuken

'Bij Bramble Mediterrane Brasserie proef je heerlijke romige risotto's, voortreffelijke zeevruchten van de Griekse keuken, traditionele gerechten uit de mediterrane gebieden, fantastische desserts en nog veel meer. De chefs halen hun inspiratie uit gerechten waar zij vroeger zelf mee opgegroeid zijn', aldus Bramble. Daarbij zorgt Bramble voor een zorgvuldig samengestelde selectie betaalbare wijnen uit diverse Europese landen.