Bilderberg benoemt nieuwe general managers in vier hotels 

Bilderberg benoemt nieuwe general managers in vier hotels 
Van links naar rechts: Tim Gillissen (Kasteel Vaalsbroek), Ernst van der Waal (Director of Operations Bilderberg Hotels), MaryLoes Baur (Hotel De Bilderberg), Ronald Slomp (Garden Hotel) en Harro Menkhorst (Grand Hotel Wientjes).

Bilderberg heeft in vier van haar hotels nieuwe general managers benoemd. Kasteel Vaalsbroek, Garden Hotel Amsterdam, Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en Grand Hotel Wientjes in Zwolle hebben allen een nieuwe general manager.

Dit zijn de nieuwe general managers bij Bilderberg. Tim Gillissen in Kasteel Vaalsbroek, Ronald Slomp in het Garden Hotel, MaryLoes Baur in Hotel De Bilderberg en Harro Menkhorst in Grand Hotel Wientjes. Opvallend is dat deze general managers allemaal carrière maakten binnen Bilderberg, of terugkeerden na functies buiten de hotelgroep. 

De nieuwe general managers staan klaar om met hun uitdagingen bij Bilderberg hotels te beginnen. Ze zien dit als een kans voor persoonlijke en professionele groei, evenals voor de verdere ontwikkeling van hun hotels. 

MaryLoes Baur deelt haar ambitie: ‘Voor mij is Hotel De Bilderberg het visitekaartje van onze hotelcollectie. Met het toegewijde team wil ik ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven.’ 

Tim Gillissen, die na enkele jaren elders terugkeert bij Bilderberg, geeft aan: ‘Het voelt als thuiskomen. Kasteel Vaalsbroek behoort tot de mooiste plekken van Nederland.’ 

Hoogste score van alle hotelketens 

Recent heeft Bilderberg een opmerkelijke prestatie geleverd in het onderzoek Nationale Benchmark Hotelketens, uitgevoerd door Multiscope. Hieruit blijkt dat Bilderberg de hoogste Net Promotor Score (NPS) heeft behaald van alle hotelketens in Nederland. 

Ernst van Der Waal, Director of Operations voor Bilderberg, deelt zijn enthousiasme over deze prestatie: ‘We zijn ontzettend trots op deze waardering van onze gasten. Dit bevestigt onze positie in de markt. We blijven investeren in onze hotels en onze teamleden. Deze hoogste positie is een prachtige waardering voor al onze medewerkers, want zij maken het merk. Samen groeien en van elkaar leren maakt ons sterker. Het doorgeven en delen van kennis, evenals het wisselen van functies, vormt een rode draad in de loopbaan van onze medewerkers. En zo ook bij onze general managers.’ 

Over Bilderberg 

Bilderberg is een hotelcollectie bestaande uit 10 hotels en 1 evenementenlocatie in Nederland en 1 hotel in Duitsland. De oorsprong ligt in Nederland waar het hotelmerk een lange historie heeft opgebouwd in authentieke gastvrijheid op historische hotel locaties. De hotels zijn uitermate geschikt voor een privé verblijf dankzij de ligging van de hotels, de uitgebreide faciliteiten en goede restaurants. Daarnaast staat de groep bekend vanwege de mogelijkheden voor meetings & events. Bilderberg is onderdeel van Event Hotels, een hotelmanagementbedrijf met meer dan 59 hotels in Europa.