Skylounge Ventuno prikkelt alle zintuigen met 'kosmopolitische dining experience'

Skylounge Ventuno prikkelt alle zintuigen met 'kosmopolitische dining experience'

Ventuno, gevestigd op de 21ste verdieping van het Ruby Emma Hotel, is geopend. Het uitbundige, stijlvolle interieur van Ventuno is geïnspireerd op de Amerikaans-Italiaanse restaurants uit de roaring twenties. De menukaart biedt de hoogtepunten van de moderne Italiaanse keuken.

'Met Ventuno introduceren we iets volledig nieuws in Amsterdam, een restaurant gebaseerd op de gouden jaren van New York, toen dinner clubs en entertainment centraal stonden”, aldus Ramez Ramzy (30), ceo van Ramzy Group

'Het kosmopolitische en sexy design is karakteristiek, vernieuwend en spannend tegelijk. Het tilt dit sensationele concept naar een nóg hoger niveau. Terwijl de stad aan je voeten ligt, zorgen dj’s en ander entertainment ervoor dat een avond bij Ventuno een onvergetelijke ervaring wordt', aldus de Ramez Ramzy.

Panoramisch uitzicht

Het panoramische uitzicht is optimaal dankzij ramen van vloer tot plafond zorgt, in combinatie met het ruime terras.

In elke ruimte worden door middel van door AI gegenereerde kunstwerken transcendente verhalen door vrouwelijke personages in beeld gebracht. Door de tastbare en digitale wereld met elkaar te fuseren, wil Ventuno haar innovatieve geest accentueren. Ieder kunstwerk is namelijk niet alleen fysiek te bewonderen, maar ook een digitaal bezit in de vorm van een NFT.

Deze techniek stelt gasten in staat om zelf een kunstwerk bezitten en een integraal onderdeel van de expressieve, levendige wereld van Ventuno te worden. Met de combinatie van kunst, technologie en gastronomie wil Ventuno de mooiste momenten van het leven vieren.