Het invullen van de enquête kost slechts een paar minuten. De antwoorden worden anoniem verwerkt in een artikel op Missethoreca.nl. Hartelijk dank voor je tijd!
Prijzen gelijk, porties kleiner: hoe staat het met krimpflatie in jouw zaak? Vul de enquête in!

Met de huidige inflatie en prijsstijgingen is het soms lastig je marges op gerechten op peil te houden: gasten accepteren steeds verder stijgende prijzen niet altijd even gemakkelijk. In de retail is hierom 'krimpflatie' al enige tijd gebruikelijk: de verkoopprijs van een product blijft gelijk, maar de hoeveelheid wordt kleiner. Ook in de horeca neemt dit principe toe: zelfde menuprijs, kleinere porties. Hoe is dit bij jouw bedrijf?
Lees meer over
Dit vind je misschien ook interessant
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
