Meneer Smakers heeft nieuwe uitstraling én nieuw menu

Meneer Smakers heeft nieuwe uitstraling én nieuw menu

De hamburgerrestaurants van Meneer Smakers, bekend om de vlees- en vegaburgers, hebben een volledig nieuwe menukaart.

Van de oude menukaart gaat alleen de absolute klassieker, de Meneer Smakers Burger door naar het nieuwe menu, maar met een verbeterde smaak. De nieuwe burgers verklappen met hun namen alvast iets over de smaak: Bacon Bob, Smokey Sam, Truffle Tamara, Chicken Casper, Vega Layla, Green Wietze en Smashy Saar.

Op het nieuwe menu staan verder drie hotdogformules: Juicy Lisa, Crispy Alex en Tasty Iris. Daarnaast kun je kiezen uit drie loaded fries gerechten en drie nieuwe, nooit eerder geserveerde desserts: Chocolate Kevin, Caramel Youri en Fruity Romy. Bij de samenstelling van het menu zijn de beste producten uit de omgeving geselecteerd.

Newtro look

De vier Meneer Smakers restaurants krijgen allemaal een 'newtro' look, waarin retro esthetiek gecombineerd wordt met een moderne touch. De zaak aan de Nobelstraat heeft al een nieuw jasje en de locaties op de Marnixlaan, Twijnstraat en Oudegracht krijgen binnenkort ook de newtro make-over.

Het concept Meneer Smakers

Bij Meneer Smakers kan iedereen aan tafel schuiven. De zaak moet voelen als een huiskamercafé met een familiaire, sfeervolle vibe, laagdrempelig en met een gezelligheid van mensen en muziek. Het is de bedoeling dat mensen ontspannen, lol maken, het even allemaal niet zo serieus te nemen. Samen een nieuw recept bedenken of gewoon een lekker oud plaatje draaien met een biertje? Het kan en mag allemaal aan de tafel van Meneer Smakers.

De Meneer Smakers restaurants maken onderdeel uit van Brothers Horeca Groep, het familiebedrijf
van de Bunnikse broers Marco en Rob Peek.