Gezocht: ondernemers voor de challenge '46% omzetgroei in 10 weken'

Gezocht: ondernemers voor de challenge '46% omzetgroei in 10 weken'
Franck Evers.

Veel ondernemers zijn op zoek naar oplossingen voor de grote uitdagingen waar ze voor staan. Uitdagingen die ze alleen het hoofd kunnen bieden door zelf aan de knoppen te zitten. Misset Horeca en Franck Evers willen ondernemers daarmee helpen.

Horeca-adviseur Franck Evers van CheckMijnZaak heeft het programma ‘46% omzetgroei in 10 weken’ ontwikkeld. Ondernemers die dit programma volgen zien en ervaren hoe ze meer grip op hun zaak kunnen krijgen en meer omzet en rendement kunnen behalen. Want voor de gasten weten de meeste ondernemers wel wat goed is, maar weten ze het ook voor zichzelf? Michiel Houkes, eigenaar van 4 vestigingen van Eten & Drinken, in Nijmegen, Malden, Lent en Groesbeek en van wijnbar Buskens in Nijmegen volgde het programma en behaalde het beloofde resultaat.

Misset Horeca Challenge

Het programma voor de 'Misset Horeca Challenge 46% omzetgroei in 10 weken' bestaat uit 4 trainingsdagdelen op een centrale locatie. Geïnteresseerde ondernemers gaan in een groep de challenge aan om in 10 weken tijd 46% omzetgroei te realiseren en zullen daarbij op de voet gevolgd worden door Misset Horeca. Lezers kunnen volgen wat de vorderingen zijn en de deelnemers zullen elkaar inspireren om hun doelen te behalen. Omdat we een aantal investeringen kunnen bundelen kunnen deelnemers meedoen tegen een gereduceerd tarief.

Ben jij die ondernemer die meer uit zijn bedrijf wil halen? Die wil leren hoe het anders kan, beter kan en dat in 2024 ook echt wil gaan doen? Wil je meedoen aan de Misset Horeca Class 46% Challenge' en het jaar goed beginnen? Stuur dan een mail naar redactie.horeca@vmnmedia.nl.

Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca