Tiende Hudson Bar & Kitchen geopend

Tiende Hudson Bar & Kitchen geopend

Restaurant Hudson Bar & Kitchen opent de deuren van de nieuwste vestiging in het centrum van Pijnacker. De casual dining restaurant keten heeft haar intrek genomen in het monumentale pand aan de Oostlaan 15, waar voormalig restaurant Tante Boefie gevestigd was.

Het voormalige restaurant heeft een eigentijdse face lift ondergaan. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. Eyecatchers zijn zes gigantische stalen kroonluchters die de diepte van de zaak mooi weergeven. Een stukje nostalgie van het pand is teruggebracht in de naam aan de buitenkant, die in hetzelfde lettertype zijn aangebracht als de belettering in 1926.

Stoere sfeer en indeling

De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Het restaurant biedt 150 zitplaatsen voor lunch en diner, variërend van knusse ronde zitjes tot lage en hoge tafels voor grotere gezelschappen.

Ook aan de bar kunnen gasten borrelen of dineren. Er is een aparte living room voor vergaderen en private dining. Voor feestelijke gebeurtenissen kan een gedeelte van het restaurant afgehuurd worden inclusief een private bar. Er zullen regelmatig events worden georganiseerd zoals een pubquiz, speciale cocktailavonden en proeverijen.

Taste of New York

Op de menu kaart van Hudson staan Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Steaks, Wraps en de beroemde Hudson Burgers. Daarnaast is er een uitgebreide lunchkaart met gerechten als Philly Cheese Steak Sandwich, Healthy Toast met Smashed Avocado, Chicken Club en Salads komt ook hier de all American experience tot zijn recht.

Hudson Team

Niels van Buuren.
Niels van Buuren.

Niels van Buuren, mede eigenaar van het restaurant en chef-kok Marwan Noufal hebben alle tijd gehad om hun team van 20 vaste en ambulant medewerkers klaar te stomen voor de opening. Het kunnen openen liet namelijk langer op zich wachten dan oorspronkelijk gepland.

Van Buuren: 'De monumentale bestemming van het pand had wat meer voeten in aarde dan vooraf bedacht. Ons team, met veel medewerkers uit de omgeving, had gelukkig begrip voor de situatie. We zijn extra met ze gaan trainen en hebben ze gedeeltelijk bij andere Hudson vestigingen onder kunnen brengen. We kijken nu vooral vooruit en hebben enorm veel zin om de bewoners van Pijnacker en omgeving kennis te laten maken met de gastvrijheid van Hudson.'