STR'EAT bars & kitchens open voor publiek

STR'EAT bars & kitchens open voor publiek

All day-horecaconcept STR'EAT is geopend op Strijp-S in Eindhoven. Tien keukens en drie barren zijn er gehuisvest in het industriële Veemgebouw.

Initiatiefnemers zijn Geert Blenckers en Jeroen Van Schijndel van GJD Horeca , die onder meer eigenaar zijn van Bobby's Bar, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Helmond. 'We zijn al lang bezig om dit concept van de grond te krijgen', vertelt hij eerder aan Misset Horeca. 'Het is een plek waar mensen 's avonds kunnen borrelen, maar overdag ook hun laptop kunnen openklappen.' Er zijn binnen 250 zitplaatsen en op het gevelterras is er plek voor zo'n 200 mensen.

Als een vernieuwende ‘all day’ horecaformule sluit STR'EAT aan bij diverse doelgroepen en zal het actief deelnemen aan passende evenementen in Eindhoven en Strijp-S, waaronder speciaalbierproeverijen, foodthema-evenementen, proeverijen, demonstraties en live of dj optredens.

10 verschillende keukens

Onderstaande keukens hebben een plek in de horecaformule.

10 Grams
10 Grams kan snel hoogwaardige gerechten bereiden met verse ingrediënten, vooral truffels, dankzij de directe aanvoer van truffels uit Umbrië. 10 Grams is gespecialiseerd in truffelvoorgerechten en traditionele Italiaanse gerechten van topkwaliteit.

Basta Pizza!
Basta Pizza is een klein familiebedrijf uit Eindhoven met een passie voor Italiaanse Roman Style pizza, ooit begonnen met een oude SRV-bus en nu met 10 houtgestookte ovens op festivals en feestjes door heel Nederland.

Bukka9
Bukka 9 biedt gerechten uit verschillende Afrikaanse landen. Alles is dagvers, met liefde bereid en komt uit de authentieke Afrikaanse keukens.

Infinitea
Bij Infinitea heeft thee de hoofdrol. Naast een assortiment aan gezonde lekkernijen en voorverpakte thee om mee naar huis te nemen, staat ook Bubble Tea op de kaart.

Loaded
Bij Loaded draait het om afgetopte frieten, oversized gevulde Nacho bowls en andere snacks: verrassende gerechten, authentieke smaken en een vette presentatie.

Lotus by Jermain
'Lotus by Jermain' combineert Aziatische smaken met een focus op de Indonesische roots van Jermain de Rozario. Lotus biedt een scala aan gerechten van streetfood tot fine dining, en streeft naar het leveren van kwaliteit boven snelheid en volume, met een op=op-mentaliteit.

Memories of Damascus
Bij Memories of Damascus staan de rijke smaken van de Syrisch-Libanese keuken centraal, met verse mezze, maaltijden en Arabische zoetigheden. Alles is 100% halal.

NADD (No After Dinner Dip)
NADD serveert goed eten dat stoer is en goed voor je lijf én de planeet.

Strijp Centraal
Strijp Centraal is een all-day lunch concept met gezonde en tijdloze producten, inclusief Belgisch belegde broodjes en 100% rundsburgers.

Yuzu Streetfood
Bij Yuzu Streetfood draait alles om kwaliteit, ingrediënten en smaken, en biedt een urban mix van Japans, Peruaans (Nikkei) en Mexicaans. De Nikkei keuken omarmt opvallende kleuren en een volle smaak door onze kwaliteitsingrediënten.

3 bars

STR'EAT heeft drie barconcepten.

Central Bar
Bij Central Bar kunnen gasten kiezen uit een aanbod van warme dranken, een ruim aanbod een speciaalbieren op tap en fles, frisdranken tot top huiswijnen.

Bobby’s Bar
Bobby’s Bar verzorgt vanuit een vintage bar geheel in bobby’s stijl een cocktail en gin-tonic aanbod. Bobby’s bar heeft naast Helmond en Den Bosch ook twee vestigingen in het centrum van Eindhoven.

The Wine Bar
Het nieuwe en onderscheidende horecaconcept van The Wine Bar is onlangs ook al in Helmond neergestreken. Hier is een breed en uitdagend aanbod van de beste wijnen en bubbles te vinden vanuit wijnhuizen uit alle windstreken.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.