Oprichter New York Pizza, Philippe Vorst neemt afscheid: Debbie Klein opvolger

Oprichter New York Pizza, Philippe Vorst neemt afscheid: Debbie Klein opvolger

Na 32 jaar kondigt Philippe Vorst, de oprichter van New York Pizza, zijn afscheid aan. Vanaf half augustus aanstaande draagt hij de leiding over aan Debbie Klein, die daarmee de nieuwe ceo van New York Pizza en Euro Pizza Products wordt.

Vorst blijft betrokken bij de toekomst van het bedrijf als lid van de Raad van Commissarissen/Supervisory Board van The European Pizza Company (TEPC), waarvan New York Pizza een dochterbedrijf is.

New York Pizza, met een huidige jaaromzet van 220 miljoen euro, heeft meer dan 325 vestigingen in Nederland en Duitsland. Debbie Klein start halverwege augustus in haar rol als ceo. Klein heeft veel ervaring in de retailsector, met eerdere rollen bij Nike, Adidas, V&D, Karstadt, Beter Bed Benelux, Leen Bakker en recentelijk als ceo bij Homefashion Group BV.

Philippe Vorst: ‘De 32 jaar bij New York Pizza zijn voorbij gevlogen. We liggen voor 2024 op koers om een recordjaar te realiseren en met een nieuwe algemeen directeur zie ik dit als het perfecte moment voor de overdracht. Ik laat New York Pizza in goede gezondheid achter, met een jaaromzet van 220 miljoen euro en een periode van 14 jaar onafgebroken groei. Ook onze groothandel Euro Pizza Products gaat het voor de wind.'

'Ik heb alle vertrouwen in Debbie Klein en het geweldige team om de groei van New York Pizza voort te zetten. De huidige directie heeft samen 30 jaar ervaring, en ik weet zeker dat de New York Pizza cultuur in goede handen blijft.’

Debbie Klein: ‘Ik ben verheugd om bij New York Pizza en Euro Pizza Products te komen en de groei voort te zetten. Philippe Vorst heeft een geweldige organisatie opgebouwd en ik kijk ernaar uit om samen met het team verder te bouwen aan dit prachtige merk. We zullen ons blijven richten op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid om onze positie te versterken.