De Beren opent een nieuw restaurant in de Haagse wijk Ypenburg

De Beren opent een nieuw restaurant in de Haagse wijk Ypenburg

Na maanden van intensief bouwen en voorbereiden is het eindelijk zover: De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren. Het nieuwe restaurant, gelegen in het gebouw van Pathé Ypenburg, is het resultaat van een droom die werkelijkheid wordt voor Dobias en Mariëlle Hoogervorst.

Dobias en Mariëlle Hoogervorst zijn twee doorgewinterde ondernemers met een sterke binding met de buurt Ypenburg in Den Haag, waar ze al ruim twintig jaar wonen. Hun doel? Een gastvrije en gezellige plek creëren waar buurtbewoners en bezoekers voor elke gelegenheid samen kunnen komen.

Ondernemers in hart en nieren

Het duo heeft een lange geschiedenis in het runnen van eigen bedrijven, zij het in verschillende sectoren. Hun gedeelde passie voor het maken van echte connecties met mensen bracht hen samen in de beslissing om de horeca in te gaan. Dat hun nieuwe onderneming in hun geliefde Ypenburg zou komen, stond voor hen vast. 'Voor ons is ondernemen meer dan alleen het runnen van een bedrijf; het is onze manier om met mensen bezig te zijn, en dat vinden we het allerleukste', aldus Hoogervorst.

Een veelzijdige ontmoetingsplek

'Of het nu gaat om uitgebreid tafelen, een kopje koffie met gebak, óf een drankje aan de bar. Voor elk moment van de dag kunnen gasten bij ons terecht', vertelt Hoogervorst enthousiast. 'We zijn ontzettend trots op de opening van De Beren Den Haag - Ypenburg. Ons doel is om gasten in de watten te leggen en een fijne ambiance te creëren, zeker omdat er in de buurt nog geen andere horeca is.'

Een plek om te ontspannen

Het restaurant is modern en eigentijds ingericht, met luxe zitjes en een grote centrale bar die een prominente plek inneemt. De bar is ook ideaal voor een drankje voor of na een film bij de naastgelegen Pathé. Met een warme uitstraling, moderne decoraties met hout, prints en veel planten, biedt het restaurant een gezellige sfeer. De keuken, uitgerust met een houtskoolgrill, bereidt een breed scala aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten. Daarnaast is deze nieuwe Beren locatie ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Wat in 1984 begon als een bescheiden eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is uitgegroeid tot een horecaformule met meer dan 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel Nederland.